Jump to content
  • 0

MediaWiki on Synology


MarkS

Question

I have installed MediaWiki on a Synology 1515+ NAS drive.  I have no issue reaching it while working from our internal network.  However, I if I reach out to the drive from outside (i.e., working from home, etc.) I cannot access MediaWiki.  I can get to the Synology with no trouble and access all of the other applications, but when try to open MediaWiki, a new tab opens and within a few seconds I receive an "Unable to connect" error.  AS an admin I have permissions to the app so I know that is not the issue.  I have tried this from several different systems, different connections, and even with different log ins that also have their permissions set to access the app.  So far no luck.

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.